Mission Statement

De Planteneter inspireert tot, informeert over en begeleidt bij de plantaardige lifestyle. De Planteneter wil mensen hun eigen verantwoordelijkheid voor voeding en gezondheid weer terug geven. Want een gezond lichaam is het resultaat van een gezonde lifestyle.

Bedrijfsgegevens

De Planteneter

  • info@deplanteneter.nl
  • VOF De Planteneter
  • KvK nummer 59694246
  • BTW nummer NL 8536.07.539.B01
Meer

Hallo aarde is...

Hallo aarde is een initiatief van Boele Ytsma en Anat Gringhuis. Zij willen daarmee een beweging starten van mensen die zich verbinden met elkaar, met de aarde, met de natuur. Mensen die verantwoordelijkheid willen nemen voor de aarde uit liefde voor het leven zelf. Licht en vrolijk, gul en gulzig, eenvoudig en overvloedig. 

Hallo aarde is een dagelijkse vlog (5 dagen per week) waarin zij je deelgenoot maken van hun boeiende en bloeiende leven. Van het aanleggen van prachtige tuinen en het bouwen van een energieneutraal huis tot reizen naar inspirerende plekken en rijden in een electrische auto. Ze laten je meekijken in hun dagelijkse leven. Ze delen hun recepten voor een gezonde lifestyle (zowel in de keuken als elders in het leven). 

 

Hallo aarde is...

Hallo aarde is een lifestyle van liefde, eenvoud en overvloed. Hallo aarde is een beweging van mensen die lief zijn voor de aarde en elkaar omdat ze er vrolijk van worden. Het zijn mensen die bewogen worden door liefde. Hallo aarde is gunnend en gul, en het is gretig en gulzig tegelijk. Het is geven en nemen in perfecte balans, rijk en overvloedig zoals een bos in het voorjaar. Hallo aarde is voluit leven.

Hallo aarde is leven met én van de aarde. Ontvangen wat de aarde geeft: gezonde voeding, schone lucht, levend water, overweldigende schoonheid, plezier en vitaliteit. Leven met het bewustzijn dat de aarde je draagt en voedt. En dus ook geven wat de aarde nodig heeft: aandacht, liefde, zorg. Hallo aarde is liefde zaaien en overvloed oogsten.

Hallo aarde is praktisch en hands on. Het is je eigen groente en fruit verbouwen en daar royaal van delen. Het is samenwerken mét en leren ván de aarde in moestuinen en voedselbossen, maar ook in achtertuintjes en op balkons. Het is rijden in de beste elektrische auto’s op zelfopgewekte zonnestroom. Het is kinderen vertrouwd maken met zaaien en oogsten. Het is afval verwerken tot nieuw grondstoffen. Het is dansen in de kringloop van het leven.

Lees hier het hele CREDO van HALLO AARDE

Het begon allemaal met een verhuizing...

De geschiedenis van Hallo Aarde begon toen Boele en Anat verhuisden naar hun boerderij op het Drentse platteland. Daar verbonden zij zich dieper dan ooit met elkaar, met hun eigen leven en... met de aarde. 

Hun verhuizing werd prachtig in beeld gebracht door het programma 'Nederland verhuist.